Muzika
0

Tony Cetinski: Novi imidž za novi album

Sarajevo-x.com
Pripreme za predstojeći Tonyjev spektakl 23. augusta u pulskoj Areni već su u punom jeku, a Tony je prionuo završnim pripremama za izlazak novog albuma “Umjetna romantika”.

Otputovao je na Hvar s kreativnim timom kojeg predvodi poznati hrvatski stilist Viktor Drago kako bi odradio fotografiranje za naslovnicu albuma.

Viktor Drago je za lokaciju snimanja odabrao elitni i romantični ambijent hvarskog hotela Amfora, a uz njegov styling, Tony je na setu "pao“ u ruke vizažistice Ane Rajić. Na foto sesiji se Tonyju pridružila i manekenka i bivša miss turizma Hrvatske Anita Dujić, a svoj je presudni pečat cijeloj priči dala renomirana dizajnerica Antonija Škugor iz kreativne agencije Nukleus koja potpisuje dizajn za omot "Umjetna romantika“.

Deset novoodabranih Tonyjevih plesačica sa audicija koje su trajale dva mjeseca od Ljubljane, preko Sarajeva, Beograda, do Zagreba s Tonyjem će po prvi put plesati u pulskoj Areni, a kasnije će zaplesati i na Tonyjevoj regionalnoj turneji.

Djevojke ovih dana vježbaju pod budnim okom Ivone Brnelić koja iza sebe ima iskustvo rada sa zvučnim muzičkim imenima poput Cher, Gwen Stefani i Tine Turner s kojom će plesati i na njezinoj svjetskoj turenji krajem godine.

Inače, novi album Tonyja Cetinskog u Hrvatskoj će se naći u prodaji od 1. septembra 2008, a Tony će ga svečano promovirati predstojećim koncertom u pulskoj Areni 23. augusta. Svi koji će se Tonyju pridružiti na koncertu u Areni, uz ulaznicu za koncert, dobit će novi album.