Muzika
0

Tony Cetinski na Dan zaljubljenih u Tuzli

Sarajevo-x.com
Tony Cetinski (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Tony Cetinski (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Nakon što je rasprodao sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji, velika regionalna zvijezda Tony Cetinski priprema koncert u Tuzli, koji će se održati 14. februara u 20 sati u dvorani Mejdan. Dan zaljubljenih idealna je prilika za sve Tuzlake i Tuzlanke da uz hitove Cetinskog provedu nezaboravnu i romantičnu večer.

Osim pjesama sa posljednjeg albuma "Ako to se zove ljubav", poput naslovne "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 puta dnevno", "Kad žena zavoli" i drugih hitova, Tonyjevu publiku u dvosatnom spektaklu očekuju i brojni stari hitovi uz koje smo se zaljubljivali, radovali i voljeli. Dođite i zapjevajte s Tonyjem "Blago onom tko te ima", "Ja sam zaljubljen" i ostale dobro nam znane uspješnice.

Pored svojih vokalnih sposobnosti, koje je dokazao brojnim muzičkim nagradama kao i saradnjom sa velikanima svjetske muzičke scene, kakvi su Jose Carreras i Michael Bolton, Tony je poznat i kao vrhunski zabavljač koji publiku na koncertima uvijek ispuni pozitivnim vibracijama.

Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji od ponedjeljka na blagajni dvorane Mejdan i CD shopu Mido. Za zaljubljene parove tu je posebna cijena ulaznica: Ulaznica za dvoje za 25 KM.