Muzika
7

"Tebi u inat": Nives Celzijus snimila novi spot

Klix.ba
Nives Celzijus, jedna od najpoznatijih hrvatskih starleta i bivša supruga hrvatskog nogometaša Dine Drpića okrenula se muzičkim vodama, a njen najnoviji projekat je saradnja sa Tarapana Bandom s kojim je snimila pjesmu i spot "Tebi u inat".

"Nakon 'Karanfila' i 'Bjondine' publici predstavljam, uvjerena sam, novi klupski hit. Ponosna sam što je kompozitor Dušan Bačić odabrao baš mene za duet sa Tarapana Bandom, svojim novim projektom kojem predviđam brzi uspjeh jer iza njih stoji produktivna mašinerija. Dečki iz benda su toliko ugodni da mi je ovo jedna od najljepših suradnji do sada", kazala je Nives za portal 24sata.hr, pohvalivši pjevača benda, Franu koji joj je ni sekunde nije ostao dužan, pa je odmah uzvratio komplimentima.

"Ono što su Sharon Stone i Monica Bellucci na filmskom platnu, to je Nives Celzijus na hrvatskoj estradi. Kao potpuni početnici imali smo malu tremu saznavši da ćemo snimati duet i spot s Nives jer ipak je ona jedna od najseksipilnijih pjevačica na Balkanu i hrvatska zvijezda. Čim smo se upoznali odmah nas je razoružala svojom simpatičnošću i vedrinom, dobro se zafrkava i snimanje ovog spota bio nam je pravi užitak. Jedva čekamo iduću priliku da ponovimo nešto slično."

Ovom suradnjom sa kompozitorom Dušanom Bačićem i aranžerom Bojanom Dragojevićem, Nives Celzijus i Tarapana Band pridružili su se ekskluzivnom regionalnom muzičkom timu u kojem su još Severina, Jelena Rozga, Učiteljice, Jasmin Stavros, Neda Ukraden, Milica Todorović i Saša Kovačević.