Muzika
16

Sve je spremno za veliki heavy metal spektakl Iced Eartha

Klix.ba
Sinoć su u Ljubljani Iced Earth, Warbringer i Elm Street održali fantastičan koncert. Bio je to početak balkanskog dijela turneje “Worldwide Plagues 2014″. Danas ovi bendovi sviraju na skoro pa rasprodanom koncertu u Zagrebu, a sutra prvi put dolaze u Sarajevo.

Atmosfera pred koncert je fantastična, a socijalne mreže već vrve YouTube klipovima, fotografijama i tekstovima pjesama Iced Eartha.

Ovom prilikom napominjemo da je danas posljednji dan da kupite kartu za sutrašnji koncert po pretprodajnoj cijeni. Još samo danas, u klubu Sloga do 18 sati imate priliku kupiti ulaznice po cijeni od 40 KM. Oni koji ne mogu doći do kluba Sloga, još samo danas mogu rezervisati svoje ulaznice putem e-mail adrese [email protected] (napisati ime, prezime, kontakt telefon, grad i broj ulaznica) ili kupiti ih putem web shopa www.ticket4you.org.

Vrata kluba Sloga otvaraju se u 20 sati, a do kraja današnjeg dana Sarajevo Metal Fest Promotions će na svojoj Facebook stranici objaviti i satnicu koncerta. Iz Sarajevo Metal Fest Promotionsa poručuju da će se rezervisane karte moći podići na dan koncerta od 19 sati na vratima kluba Sloga (Mehmeda Spahe 20). Preporučujemo vam da na vrijeme dođete po svoju rezervisanu kartu kako ne bi došlo do gužve. Cijena karte na dan koncerta iznosi 50 KM.