Muzičko slavlje može početi
0

Sve je spremno za koncert Rizze Ruže u Sarajevu

Sarajevo-x.com
Sve je spremno za veliki koncert koji će se održati u četvrtak, 7. jula 2011. u 21 sat ispred BBI centra, povodom 15 godina muzičke karijere Rizze Ruže.

Poslije šest albuma, 12 spotova, brojnih nastupa, ovo je prvi veliki koncert pred sarajevskom publikom, zbog čega su angažovani vrhunski profesionalci kako bi sve bilo na najvišem mogućem nivou, iako je koncert besplatan.

Prateći bend "Pakt 5" pobrinuo se da Rizzini hitovi zvuče žešće i više u rock 'n roll stilu, što će biti osvježenje za Rizzinu publiku, dok će u toj atmosferi svakako biti gosti Vlado Podany, Mladen Vojičić Tifa i Hamza Ražnatović.

"Sve je spremno, prezadovoljan sam kako u saradnji sa 'Paktom 5' zvuče moje pjesme i siguran sam da će publika biti zadovoljna", najavljuje Rizzo Ruža, napominjući da će se za kompletan scenski ugođaj pobrinuti i plesačice iz grupe Mo Stars.

"Odlični muzičari, vrhunska produkcija i energija ljubavi i više nego dovoljan su razlog da sutra svi budemo zajedno ispred BBI centra", poručio je Rizzo pred koncert kojim će obilježiti svoj veliki muzički jubilej.

Na koncertu 7. jula ispred BBI centra publika će čuti stare pjesme i hitove poput "Sretni me dani prate", "Stara dobra laž", "Pile moje", "Jednoj ruži", "Maksuzija", "Hadžija", "Ciganska", "Kad prođeš mahalom" i druge.

Koncert će snimati TVSA, a naknadno će biti emitiran na FTV.