Muzika
0

Sutra počinje INmusic festival u Hrvatskoj

Klix.ba
Samo jedan dan nas dijeli od najvećeg muzičkog spektakla u Hrvatskoj. Sve posjetitelje INmusic festivala od 28. do 30. juna očekuje vrhunska zabava uz izuzetno raznolik muzički i dodatni program, koji uključuje nastupe velikih imena te niz popratnih sadržaja, koji se prvi puta predstavljaju na INmusic festivalu, a to su: Ko pjeva zlo ne misli / Retro Party, Nissan Jukebox, Ko to tamo peva / Balkan Party, Axe After Party, Tesla Boat Show, Multikulturalizam u muzici, Jack Party, Nargila Chill Out Bar, Cocktail Bar...

Popis ovogodišnjih izvođača predvode Franz Ferdinand, New Order, Gorillaz Sound System, Plan B, Mando Diao i Gogol Bordello. Njima se pridružuju i brojna druga, ništa manje uzbudljiva imena, među kojima su Dry The River, Human Woman, Reptile Youth, Iness Mezel, Tamikrest i drugi.

Vrhunska zabava nastavit će se i nakon live nastupa na otvorenim pozornicama, u sklopu noćnog programa, počevši od programa Night Stagea, Ko pjeva zlo ne misli, Silent Partyja, Ko to tamo peva i drugih.

U razdoblju od 26. juna do 2. jula posjetiteljima je na raspolaganju i sedmodnevni kamp s nizom zanimljivih sadržaja, poput besplatnih radionica joge, masaže, djembe i žongliranja te organiziranih izleta na atraktivna odredišta ili najma bicikala.

Ove je godine INmusic festival primio još novih priznanja, uvršten je u 50 najboljih svjetskih festivala prema CNN-u, a osim toga, dio koncerata prenosit će se i uživo na YouTubeu, a YouTube prijenos je rezerviran samo za ključna muzička događanja u Evropi i svijetu.

Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u svim Tisak media centrima u Hrvatskoj po cijeni od 340 kuna za sva tri dana. Kamperske ulaznice moguće je kupiti, također, u svim Tisak media centrima u Hrvatskoj, po cijeni od 150 kn. Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala, na dane održavanja, po jedinstvenoj cijeni od 300 kn.