Muzika
0

Supernova: U finalu Jelena, Amel, Enver i Suana

Klix.ba
Kraj showa se približio, u igri i dalje ostaju četiri takmičara - Jelena, Amel, Enver i Suana, jer stručni žiri nije mogao odlučiti ko bi od ova četiri kandidata trebao ispasti.

I zaista, s obzirom da svako od njih ima svoj poseban i drugačiji stil, teško je izabrati nekog od njih i reći da nije zaslužio da nastupi u finalu.

A kako sigurno svi nestrpljivo očekujemo da vidimo pobjednika, ne preostaje nam ništa drugo nego da i sljedeću nedjelju provedemo uz OBN Supernov@ Music Talents Show i bodrimo Amela, Jelenu, Envera i Suanu.

I ovaj put u Zenicu su došli gosti iz Hrvatske – simpatična Ivana Radovniković i Stjepan Marković pridružili se Maji Milinković i Azri Šabanović u revijalnom programu.

Večerašnjem showu prisustvovao je i poznati hrvatski pjevač Toni Cetinski kojeg je brojna publika u BNP-u u Zenici oduševljeno pozdravila.

Naši kandidati, kojima je ovo bio i posljednji nastup u Zenici, i dalje borave u hotelu Delminium gdje će ostati do velikog finala koje će se desiti sljedeće nedjelje, 14. decembra u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Vezani članci