Zvijezda stigla u domovinu
0

VIDEO / Stotine fanova dočekalo Ekrema Jevrića u Podgorici

Sarajevo-x.com
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević
Stotine vjernih fanova i brojni pripadnici sedme sile dočekali su na podgoričkom aerodromu Ekrema Jevrića, zvijezdu Amerike i Kanade, čiji je spot za pjesmu "Pos'o, kuća" na Youtubeu pogledalo skoro četiri miliona ljudi.

Ekrem se u stilu prave zvijezde, obučen u odijelo i sa naočalama, pojavio pred okupljenom masom, koja ga je pozdravila burnim aplauzom.

Jevrića je dočekao njegov kolega Purašević, koji se zahvalio prisutnima, nakon čega se Ekrem obratio predstavnicima medija.

"Vidim da ste dobra omladina i dobri ljudi Crnogorci. Ja sam doveo mog kolegu koji vrlo dobro zna da pjeva crnogorske pjesme. Napravićemo jedan koncert, ako može ikako, ako imate neku vezu za hotel Crna Gora, da tamo napravimo koncert ili nešto, šta znam," rekao je Jevrić.

Crnogorac, rodom iz Plava, koji već 20 godina za život zarađuje radeći u SAD-u, rekao je da "nema hljeba i zarade" od svoje popularnosti.

Nedavno se Ekrem pojavio u reklamnoj kampanji svjetski poznate modne marke "Dolce&Gabbana", a novinarima je objasnio kako je došlo do saradnje.

"Ja sam sjedio tu na jedno mjesto, a oni su došli jedna ženska i muškarac i pitali me 'Jesi li ti Italijan'. Ja sam rekao da nisam ali da živim blizu Italije.Oni kažu može li da se slikamo sa tobom i da se potpišeš i mi ćemo te zvati za 10 dana. Ja sam rekao da nema problema. Prošlo je 10 dana i oni su me zvali. Kažu - spremi se, dolazi auto po tеbe - i auto je došlo," rekao je Ekrem.