Komemoracija
0

Splićani se opraštaju od Dine Dvornika

Sarajevo-x.com
Grafiti u Osijeku, Foto: Dnevnik.hr
Grafiti u Osijeku, Foto: Dnevnik.hr
Na splitskom Peristilu danas u 19 sati bit će održana komemoracija pokojnom Dini Dvorniku, dan prije posljednjeg ispraćaja preminulog hrvatskog muzičara u Zagrebu.

Kako javljaju hrvatski mediji, komemoracija u Zagrebu počinje sutra u 15.45 sati u krematoriju Mirogoj. Porodica je odlučila da njegovo tijelo kremira jer se on sam grozio sprovoda.

Obdukcija napravljena nad tijelom Dvornika nije dala nikakve značajne informacije, a još uvijek se čeka na toksikološke nalaze, te se i dalje ne zna da li je u pitanju trovanje tabletama.

Supruga preminulog zamolila je da prisutni na ispraćaju ne nose crninu jer, kako je istakla "on sam bi napravio cirkus da može".

Dvornika je supruga Danijela u nedjelju ujutro našla mrtvog u krevetu u njihovom domu kad ga je pokušala probuditi. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Prema riječima njegovih saradnika, Dino je radio na novom albumu i za njega je on bio "biti ili ne biti". Snimio je spot za singl "Hipnotiziran" i već tri godine prikupljao materijal za album "Pandorina kutija".