Mel B vođa grupe
2

Spice Girls planiraju turneju čak i bez Victorie Beckham

Klix.ba
Spice Girls na zatvaranju Olimpijskih igara (Foto: Arhiv/AFP)
Spice Girls na zatvaranju Olimpijskih igara (Foto: Arhiv/AFP)
Prema pisanju Radara, grupa Spice Girls planira ponovno okupljanje i turneju. Grupa, koja se nakon godina pauze okupila na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara, će nastupati sa Victoriom Beckham ili bez nje, jer se ona dvoumi u vezi sa odlaskom na turneju.

"Mel B se najviše zalaže za ponovno okupljanje i turneju, jer im je svima bilo veoma zabavno na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara. Geri Halliwell, Mell C i Emma Bunton su također prihvatile ideju. Još se jedino ništa ne zna za Victoriu Beckham. Victoria kaže da trenutno ima previše obaveza zbog svoje modne linije i djece. Jednostavno izgleda kao da ne želi biti dio nove tuneje. Trenutno je Mel B menotrica i vođa grupe, a nije tajna da se ona i Victoria ne slažu baš najbolje. Međutim, Mel B je razgovoru sa Victoriom pristupila veoma diplomatski i iskreno, jer želi da sve bivše članice učestvuju u turneji. Ona se stvarno nada da će Victoria na kraju pristati. Mel B zna uvjeriti ljude u bilo šta", kazao je neimenovani izvor.

Prema nekim izvještajima, Spice Girls su bile spremne nastupati bez Posh Spice i na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara. Kada je to shvatila, Victoria se predomislila i pridružila im se.