Muzika
0

Specijalna akcija Fun Pit ulaznica za koncert Plavog orkestra

FENA
Tropik d.o.o. kao najveći izdavač originalnih muzičkih CD-ova u BiH u saradnji s izdavačkom kućom Dallas records prije nekoliko mjeseci na domaćem tržištu počeo je distribuciju novog studijskog albuma grupe Plavi orkestar pod nazivom "Sedam".

Koncertom u dvorani Zetra 19. aprila Plavi orkestar će trinaest godina nakon posljednjeg koncerta za svoje sugrađane, prvi put sarajevskoj publici predstaviti pjesme s novog albuma "Sedam".

Za ovaj koncert grupa priprema svojevrsni spektakl. Publika će imati priliku uživati osim u dobrim starim hitovima i novim pjesmama, i u jedinstvenom posebno kreiranom prostoru, kao i cjelokupnom programu kojeg spremaju za sarajevsku publiku.

Grupa Plavi orkestar i Tropik pripremili su malo iznenađenje za određeni broj najvećih fanova iz glavnog grada BiH.

Naime, od danas u Tropik media shopu svi zainteresovani mogu u specijalnoj ponudi kupiti ulaznicu za Fun Pit zonu (najbolja mjesta u dvorani Zetra uz stage) te originalni CD "Sedam" po cijeni od 30 KM, koliko iznosi redovna cijena ulaznica za Fun Pit na ostalim prodajnim mjestima.

Broj ulaznica u ovoj specijalnoj ponudi je ograničen, saopćeno je iz Press službe Tropik d.o.o.

Tropik media shop otvoren je početkom januara u prostoru Automato salona zabave u suterenu BBI Centra u Sarajevu a predstavlja jedinstveni maloprodajni objekat ove vrste u BiH. Od sada na jednom mjestu svi ljubitelji originalnih izdanja svih modernih medija mogu doći do najnovijih filmskih naslova u DVD ili Blu Ray tehnologiji, originalnih CD-ova svih domaćih i stranih izvođača te vrhunske muzičke literature i gramofonskih ploča.

Tropik media shop vrlo brzo je postao Centar muzičkih zbivanja u Sarajevu pa tako već 16. aprila u 13:00 sati najavljuje promociju novog albuma grupe Dubioza kolektiv "Apsurdistan". Fanove očekujem živi unplugged nastup te druženje sa članovima grupe koji će uz kupljenje CD-ove darovati i memorabiliju benda.