Muzika
15

Sočni detalji MTV VMA: Prozirne haljine, neprimjereni dodiri tokom nastupa i ljubavne izjave

Klix.ba
Andrew Taggart i Halsey (Foto: AFP)
Beyonce je definitivno bila kraljica svečanosti na dodjeli MTV Video Music Awardsa. Osim što je osvojila skoro sve nagrade, zapalila je publiku 16-minutnim nastupom. No, tu je bilo i mnogo drugih zanimljivih detalja koji su obilježili sinoćnju dodjelu.

Kao što smo od ove pop dive i navikli, scenski efekti su bili nevjerovatni. Beyonce je skakala, plesala, mijenjala kostime, mahala bejzbol palicom kojom je udarila i kameru, a bina je gorjela. Sve se to dogodilo nakon što je prošetala crvenim tepihom sa svojom kćerkom Blue Ivory.

Američka manekenka Ashley Graham ostavila je sve bez daha kada se pojavila u potpuno prozirnoj haljini ispod koje je imala samo donji veš. Posebnu pažnju privukli su Kim Kardashian i njen suprug Kanye West koji su proglašeni parom večeri. Kim je ostavil bez daha sve prisutne svojom haljinom koja je imala duboki dekolte i veliki donji izrez.

Veliku prašinu podigle su Ariana Grande i Nicki Minaj. Grande je pjevala dok je vozila stacionirani bicikl i svi su se pitali kako može izdržati da pjeva i radi ovu napornu vježbu. Na kraju su začinile nastup s dvojicom muškaraca koji su se spustili na koljena u visini njihovih prepona.

Sinoć su konačno otkrivene i neke tajne. Već tri godine se spekulira o vezi Rihanne i Drakea, a sinoć je uslijedio neki polupoljubac na bini i njegova izjava o ljubavi. Drake je podsjetio sve kako je upoznao Rihannu prije 11 godina kada su skupa snimili "Pon de Replay".

"Ona je neko koga volim od moje 22. godine", kazao je Drake i poput pravog džentlmena pomogao Rihanni da siđe niz stepenice i nježno je poljubio i zagrlio. Fanovi su naprosto poludjeli i preplavili društvene mreže komentarima.

Nakon 10 godina na MTV VMA vratila se i Britney Spears. Bila je sve ono što su fanovi i očekivali - divlja, neobuzdana, seksipilna i nevaljala. Otpjevala je pjesmue "Make Me" s reperom G-Eazy kojeg je skoro pa "seksaulno zlostavljala" na bini. Dodirivala je ga je između prepona te mu se provlačila ispod nogu.

Najneobičniji stajling imala je rediteljica i fotografkinja Laura Perlongo koja je došla u sakou ispod kojeg nije imala ništa, te je ponosno pokazala trudnički stomak. Došla je u pratnji svog zaručnika Neva Schulmana koji je najpoznatiji po emisiji "Catfish" koju je producirao 2010. godine.