Muzika
0

Snoop Dogg održao koncert u Zagrebu

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Snoop Dogg, američka hip hop zvijezda održao je sinoć jednoipolsatni koncert u gotovo punoj velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu te publiku zabavio svojim starim hitovima kao i onim novim sa devetog albuma "Ego Trippin" koji je predstavljao. Prvi je to koncert Snoop Dogga u Hrvatskoj, održan u sklopu njegove evropske turneje.

Zajedno sa Snoopom nastupilo je još sedmero muzičara. Oduševljenje publike izazvali su njegovi stari hitovi, a pogotovo sjećanje na najvećeg američkog repera 2 Paca. Publika je zajedno sa Snoopom otpjevala "Who Am I (What's My Name)?, "Gin and Juice", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "Sensual Seduction" i druge.

Na kraju koncerta Snoop je odjenuo hrvatski dres sa svojim imenom i uzeo hrvatsku zastavu što je publika burno pozdravila.

U zagrebački hotel Antunović gdje je odsjeo, Snoop Dogg stigao je svojim autobusom oko 17 sati, a njegova ekipa od 30-tak ljudi pet sati ranije.

Snoop Dogg, pravim imenom Cordozar Calvin Broadus rodio se u Long Beachu, 22. oktobra 1971. godine. Od početka 90-tih godina je na samom vrhu hip hop muzičke scene.

Prije Snoopa na pozornici Doma sportova nastupila je zagrebačka grupa Funky Bizniss, čiji su se članovi prisjetili nedavno preminulog hrvatskog muzičara Dina Dvornika i pozvali publiku da svi zajedno otpjevaju njegovu pjesmu "Ti si mi u mislima".