Muzika
112

Snoop Dogg dolazi na Zrće, specijalni gosti hip-hoperi iz Sarajeva

Klix.ba
Na Fresh Island Festivalu 10. jula nastupit će jedna od najvećih zvijezda hip-hop scene i jedna od najvećih muzičkih ikona ikada Snoop Dogg aka Snoop Lion.

Uz nastup hip-hop ikone Snoop Dogga, organizatori najavljuju bogati "line up" i nastupe za sva četiri dana festivala. Snoop Dogg će otvoriti drugi po redu Fresh Island festival, koji ove godine ide u specijalnom izdanju od čak četiri dana i noći između 10. - 13. jula u klubovima Papaya i Aquarius.

Među gostima festivala bit će i hip-hop grupa iz Sarajeva, čije će ime biti naknadno objavljeno.

Kao jedini hip-hop festival u Jugoistočnoj Europi, te jedini europski hip-hop festival na plaži Fresh Island će u četiri dana i noći predstaviti najbolje od hip-hop-a i to na četiri turbo pozornice klubova Aquarius i Papaye. Uz nastupe svjetskih američkih zvijezda svakog dana, festival će obilovati i nastupima poznatih DJ-eva i MC-a, te dnevnim "boat" i "After Beach Pool" partyijima. Fanovi će moći uživati i u različitim plesnim i muzičkim radionicama, projekciji filmova, extremnim sportovima na vodi, crtanju grafita... Uz temperaturu od 35°C, prekrasno Jadransko more i plažu Zrće, Fresh Island Festival zaslužuje ljetnu titulu "Your perfect hip-hop holiday“, koji je ujedno i slogan promotivne kampanje festivala na inozemnim tržištima.

Snoop Dogg u zadnjih nekoliko mjeseci osvaja medijske stupce svojom reinkarnacijom te novim aliasom Snoop Lion, a uskoro mu izlazi novi album i dokumentarni film pod zajedničkim naslovom "Reincarnated". Veliku pompu digao je i svojim nedavnim nastupom kada na binu uz svog kolegu Dr. Dre-a kroz hologram oživljava lik preminule rap legende 2 Pac-a. Veliki nogometni fan i kolekcionar dresova u svojoj bogatoj kolekciji čuva i hrvatski dres.

Ulaznice za ovaj jedinstveni ljetni doživljaj moći će te kupiti isključivo u festivalskom izdanju po cijeni od 46 eur na službenim stranicama www.fresh-island.org/tickets.