Muzika
0

Slavne ličnosti u novom spotu grupe Alien Ant Farm

Klix.ba
Slavne ličnosti poput P. Diddya, Nelly, Snoop Dogga, Lil' Kim, Brian McKnighta, LaToya Jackson, Mike Tysona, Johnnie Cochrana i Magic Johnsona pojavit će se u novom spotu grupe Alien Ant Farm za pjesmu 'These Days'.

Ove slavne ličnosti snimljene su 24. juna na dodjeli B.E.T. Awards u Kodak Theateru u Los Angelesu, kada su Alien Ant Farm nastupili sa svojim prvim singlom sa novog albuma 'TruANT' na krovu preko puta. “Rasturili smo crveni tepih.” – izjavio je frontmen ove grupe Dryden Mitchell. Dok su se slavni posjetitelji ove dodjele zabavljali uz njihov nastup, redatelj Marc Klasfeld, koji stoji iza spota za pjesmu 'Smooth Criminal', snimio je sve prisutne. Naravno grupa je dobila dozvolu za puštanje ove trake u spotu. Niko se nije bunio.

Album TruANT izlazi 19. avgusta, zajedno sa DVD-om. "Ovo je priča o nekim našim strašnim iskustvima, kada smo doživjeli udes na turneji u maju 2002. godine, kada je Mitchell zamalo ostao paraliziran, a vozač autobusa je poginuo. Ima mnogo slika te nesreće, radili smo i veliki intervju o tome. Naravno nije riječ samo o nesreći, već i o našem radu tokom tih 12 mjeseci turneje prije nesreće." - izjavio je gitarista Terry Corso.

"Na DVD-u će biti nekih live nastupa i vjerovatno mnogo našeg starog ludog materijala. Ponekad se napijemo i poludimo." –izjavio je Terry.