Muzika
0

Skandalozna reperica uskoro će doktorirati

Sarajevo-x.com
Lady "Bich" Ray
Lady "Bich" Ray
Lady "Bitch“ Ray je skandalozna njemačka reperica koja je nastupom u emisiji "Menschen bei Maischberger“,a koja se emituje na njemačkoj državnoj televiziji, šokirala javnost svojim vulgarnim rječnikom i provokantnim stavom.

Njemački mediji su nakon nastupa reperice Lady "Bich“ Ray koja se inače zove Reyhan Sahin, njen način govora poredili sa pornografskim dijalozima sa značajnim udjelom vulgarnosti i provokacija. Njemački Bild ocijenio je da se nastup 26-godišnje reperice ne može porediti ni sa čim do tada viđenim u emisijama jednog javnog emitera.

Imidž mlade muzičarke možda i pristaje vrsti muzike kojom se bavi, ali pored toga što provocira i psuje, Reyhan trenutno piše i svoju doktorsku disertaciju. Naime, nakon okončanja studija Germanistike na Univerzitetu u Bremenu, Reyhan je odlučila napraviti još jedan iskorak u svom intelektualnom životu.

Lady Rey naglašava da njeni provokantni istupi u javnosti nisu samo show kako bi privukla medijsku pažnuju već da je ona zapravo uvijek takva te da samo govori o stvarima za koje drugi nemaju hrabrosti izgovoriti ih.

Pod nazivom "Vagina Style“, mlada reperica dizajnira i odjeću.