Muzika
0

Shakira uzbuđena zbog suradnje sa Beyonce

Sarajevo-x.com
Latino pop zvijezda Shakira je obasula pohvalama svoju kolegicu Beyonce zbog izvrsnog poznavanja španskog jezika i odlučne radne etike.

Shakira i Beyonce su surađivale na pjesmi „Beautiful Liar“ na Beyoncenom novom izdanju albuma „B'Day“ koji uključuje šest pjesama na španskom jeziku, a Shakira insistira da je to iskustvo bilo „uzbudljivo“.

[SLIKA]1[/SLIKA] „Beyonce ima veoma dobar akcent kada pjeva na španskom. Mislim da sve što ona bude htjela uraditi ispast će odlično, jer je veoma odlučna i fokusirana žena i to je nešto čemu se divim. Ona je odličan umjetnik. Veoma sam sretna i uzbuđena zbog suradnje sa Beyonce. Upravo sam završila snimanje spota sa njom. Bilo je fantastično iskustvo raditi sa njom, i upoznati je kao odličnog umjetnika, što ona jeste“, izjavila je Shakira za MTV.

„Ona je nevjerovatan izvođač, veoma draga osoba i veoma dobro ljudsko biće. Strašno sam uzbuđena i zahvalna zbog njenog poziva. Bila je to njena ideja da me uključi u rad na njenom albumu i bilo je prekrasno“, dodala je Shakira.