Muzika
6

Severina pjevala Dubrovčanima povodom ulaska u EU

Anadolija
Foto: Anadolija
Foto: Anadolija
Dubrovnik je u subotu navečer, spektakularnim koncertom na Stradunu, svečano proslavio ulazak Hrvatske u Evropsku uniju, a zvijezda večeri je bila najveća hrvatska estradna umjetnica Severina, javio je dopisnik agencije Anadolija.

Koncertom uz puno energije i dobre zabave Severina je Dubrovčanima i gostima grada priuštila večer za pamćenje.

Prije nastupa Severine, građani su uživali u klapskoj pjesmi, koja je od decembra prošle godine na popisu UNESCO-ove nematerijalne svjetske baštine.

Foto: Anadolija
Foto: Anadolija

"S pravom mogu čestitati Evropi što je dobila ovakvu zemlju i ovako more", kazala je Severena te svoj nastup započela velikim hitom "Italiana".

Uz dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića i župana Nikolu Dobroslavića, direktoricu dubrovačke Turističke zajednice Romanu Vlašić iz VIP lože koncert su pratili ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija, Niko Pulić, Miho Bošković, Andrea Čermak, a iako najavljena, u Dubrovnik nije stigla ministrica Milanka Opačić.

Foto: Anadolija
Foto: Anadolija

Nakon koncerta na Stradunu, zabava se do ranih jutarnjih sati nastavila na službenom after partyju u Culture Clubu Revelin uz najveće svjetske hitove te rasplesane atraktivne plesačice. Kao posebna gošća kluba, na spomenutom afteru prisustvovala je i Severina.