Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
7

Selam Tufekčić Trio u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Posjetitelji Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa će i ove subote imati priliku da uživaju u brojnim zanimljivim sadržajima.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu učila engleski jezik, otkrivala prednosti reciklaže, te pravila eksperimente, a i danas ih očekuje mnoštvo zabavnih sadržaja. Od 12 do 13 sati će djeca još jednom uživati u pravljenju ukusnih kolačića sa Mladenom Jeličićem Trokom u okviru Dr. Oetker kulinarskog showa. Od 13 do 15 sati sa djecom će se opet družiti njihova omiljena lutka Barbie, a od 15 do 16 sati će zajedno sa veterinarom upoznati jednog novog kućnog ljubimca. Detalje programa Argeta Junior Play Housea možete pogledati i downloadati na www.sahm.ba.

Djed Mraz će prvog dana vikenda u svojoj Coca-Cola kućici boraviti u dva termina: od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati.

Djeca su se na Happy :))) Stageu jučer zabavljala uz maskote medu i pingvina i veselu muziku. A danas će se s početkom u 18 sati na Happy :))) Stageu djeca zabaviti uz još jedan Magic Show.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu sinoć je svoj odlični repertoar u okviru noći Badel 1862, koji ove godine slavi 150 godina postojanja, predstavio Čerkez Karasevdah Band. Publika u prepunom Pubu je bila oduševljena izvedbom sevdaha, protkanom utjecajima soula, bluesa, funka, jazza, rock and rolla i etno jazza. Večeras će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu s početkom u 21 sat nastupiti Selam Tufekčić Trio, koji će izvesti repertoar najboljih ex-Yu pop i rock hitova.

Podsjećamo da je u funkciji i autobuska linija Sarajevo – Jahorina – Sarajevo, koja nudi opcije polaska kod Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, ispred Doma Armije u ulici Zelenih beretki u 08:30 i 11:00, dok će povratak s Jahorine, ispred hotela Termag, biti u 10:00 i 16:00.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.