Sve spremno za spektakl
5

Sebastian Ingrosso i David Morales na pozornici splitske rive

Klix.ba
Otkrivene su zvijezde najvećeg partyja koji će se 10. augusta održati na spektakularnoj ljetnoj pozornici splitske rive. Headliner ovogodišnje Discotheque Rive, sada već tradicionalnog događaja sezone, je internacionalna megazvijezda Sebastian Ingrosso, član magičnog trija (uz Axwella i Steve Angela) koji čini najtraženiju svjetsku dance atrakciju i suvereno drži tron muzičke industrije: Swedish House Mafiu.

Renomirani magazin Rolling Stone proglasio ih je novim rock zvijezdama današnjice.

Uz Ingrossa i njegov zarazni ritam, posjetitelji Discotheque Rive uživat će i u remiksima Davida Moralesa, majstora house muzike i Grammyjem nagrađivanog DJ-a i producenta. Morales je s punim pravom postao legenda remiksa i produciranja materijala za neke od najvećih pop zvijezda današnjice.

Nositelje Discotheque Rive 2012. na konferenciji za medije predstavio je rezident projekta DJ Pille, jedan od najtraženijih hrvatskih DJ-eva i producenata, predstavnik tech-house scene i vlasnik svjetski poznate izdavačke kuće Acilectro.

Osim izuzetno atraktivnih imena, koja posjetiteljima garantuju nezaboravan provod uz ples, zabavu i pozitivne vibracije, organizatori su pripremili bogat popratni program, vrhunsku produkciju i posebna iznenađenja.

Disko ludnica na splitskoj Rivi započinje od 19:00 sati i traje 04:00. Nakon završetka spektakla na Rivi počinje prvi splitski službeni after party na plaži. Na jednoj od najljepših splitskih plaža, laguni Bene, uz more i hladovinu borova, u 04.30 započinje after party koji traje do 19:00. Odlično raspoloženje, vrhunska muzika i prirodni ambijent plaže u srcu Marjana garantiraju vam nezaboravan provod.

Ovogodišnji dress code Discotheque Rive je swimwear, jer direktno s najvećeg plesnog podija na svijetu svi idemo na najbolji after party na Jadranu. Dođite u kupaćim kostimima, pareima, bermudama, svemu što vam neće smetati dok plešete.

Generalni sponzor disko spektakla je Heineken, koji već drugu godinu zaredom prepoznaje izvanrednost projekta.

"Heineken, najinternacionalnije pivo na svijetu, uvijek osigurava posebna iskustva svojim potrošačima. Zbog toga nam je drago da smo i ove godine generalni sponzor ovog sjajnog ljetnog eventa. Dischoteque Riva snažno je povezana s našom markom i poslovnim ciljevima. Naime, uvijek želimo biti blizu potrošačima i pružiti im jedinstvene prilike za uživanje u Heinekenu. Kao svjetski poznatu marku, Heineken odlikuju otvorenost i kozmopolitska osobnost i zbog toga se sjajno uklapa u događaj kakav je Dischoteque Riva. Uz odličnu muziku vrhunskih DJ-eva i savršeno ohlađen Heineken, poseban ugođaj stvorit će spektakularne laserske projekcije, koje će posjetiteljima pružiti impresivan vizuelni doživljaj" istaknula je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica Odjela korporativnih komunikacija Karlovačke pivovare.