Muzika
0

Saznajte imena warm up DJ-eva za nastup Davida Guette

Sarajevo-x.com
Organizator najočekivanijeg muzičkog događaja godine, koncerta Davida Guette 18.12.2010. dvorani Zetra u Sarajevu, Music management, a zbog velikog interesovanja publike otkriva imena "warm up“ DJ-eva koji će zagrijavati atmosferu za spektakularni nastup zvijezde večeri: Glenn Morrison, Angel Anx, Benjamin De Luxe.

Glenn Morrison je poštovan zbog svoje vještine da atmosferu u publici dovede do usijanja, ali i zbog svojih producentskih vještina. Sarađivao je sa kremom svjetske DJ zajednice - Armin Van Buurenom, John Digweedom, Tiestom, Sven Vathom i mnogim drugim.

Angel Anx je poznat po kvaliteti kojoj teži u svojim produkcijama. Često svira sa Davidom Guettom. Na popisu destinacija njegovih nastupa nalaze se prestižni klubovi poput onih na Ibici, u Engleskoj, Italiji, Rusiji, Francuskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, a tokom prošlog mjeseca nastupio je i u Bosni i Hercegovini, u clubu Santos.

Benjamin de Luxe, sarajevski DJ poznat je bh ljubiteljima elektronske muzike. Proteklih deset godina nastupao je u prestižnim klubovima širom svijeta. Njegovi počeci na clubbing sceni vežu se za poznati njemački klub MACH, nakon čega je sarađivao sa poznatim imenima DJ zajednice, a 18. decembra će biti u prilici da svira prije glavne zvijezde večeri – neponovljivog Davida Guette.

S David Guettom u glavni grad naše zemlje dolazi i Kryoman - robot zlatnog srca, koji je proteklih deset godina oduševljavao publiku u Miamiju, Ibici, Las Vegasu i čiji performans ostavlja bez daha.

Zbog velikog interesovanja za nastup Davida Guette organizator obavještava javnost da se u prodaji još nalazi ograničen broj ulaznica, te poziva da na vrijeme obezbijedite svoju ulaznicu i nikako ne propustite spektakl godine.