Muzika
0

Sarajevski Tamburaši u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Iako je praznična sezona gotovo na izmaku, Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa i dalje privlači veliku pažnju brojnih posjetitelja.

U PAN Winter Pubu i jučer je u popodnevnom terminu nastupio odlični Benko, a zainteresovani su mogli pogledati novu izložbu fotografija "Okusi tradiciju".

Djeca su uživala u sadržajima igraonice Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te družila se i slikala sa Djeda mrazom u Coca-Cola kućici Djeda mraza.

Na BH Telecom ULTRA Stage-u nastupila je grupa Twisted Gang, a u večernjem terminu je u PAN Winter Pub-u nastupila skupina jazz zaljubljenika - Sarajevo Jazz Guerilla.

Najmlađi i danas mogu posjetiti igraonicu Argeta Junior Play House, koja radi od 10:00 do 21:00, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 20:00, a vikendom od 12:00 do 14:00 i od 16:00 do 20:00 sati.

Od 16:30 do 19:30 će u PAN Winter Pub-u ponovo nastupiti Benjamin Serhatlić – Benko, dok se u galeriji Puba od i danas može pogledati izložba fotografija domaće hrane "Okusi Tradiciju".

Na BH Telecom ULTRA Stageu će sa početkom u 19:30 nastupiti grupa Majstor Sy, a u PAN Winter Pub-u će od 21:30 sati posjetitelje zabavljati Sarajevski Tamburaši.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.