Muzika
1

Sarajevo Jazz Guerilla ft. Banda u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
U okviru Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa jučer su održane brojne zabavne aktivnosti, koje je posjetilo mnoštvo posjetitelja.

Na Microsoft konferenciji za novinare zvanično smo se oprostili od operativnog sistema XP, nakon čega su gosti uživali u neobičnom spoju stand-up komedije i moderne tehnologije. Predstavljeni su najnoviji Windows tableti i pametni telefoni, koji su svojim mogućnostima impresionirali prisutne.

Mališani su tokom cijelog dana uživali u raznovrsnom programu Argeta Junior Play House igraone, dok su nešto starije posjetitelje na Happy :))) Stage bini zabavljali polaznici Aka_demije Pink Panter. U Sarajevsko pivo Holiday Pubu su nastupili Sarajevski tamburaši, sa početkom u 21 sat.

Na Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu i danas možete pogledati raznovrsnu ponudu izlagača i uživati u bogatom zabavnom programu.

Djeca će imati priliku provesti još jedan nezaboravni dan u Argeta Junior Play House igraoni, gdje će ih zabavljati domaćin Patak Junior, a moći će učestvovati i u raznim radionicama, učiti o zanatu, praviti ukrase za jelku, slušati najljepče priče i zabavljati se uz klasike Disney filmova. Na otvorenoj Happy :))) Stage bini će u 20 sati nastupiti mladi i perspektivni rock'n'roll band Motivacija, nakon čega će se provod nastaviti u Sarajevsko Pivo Holiday Pubu uz Sarajevo Jazz Guerillu i Bandu, sa početkom u 21 sat.

Posjetitelji se nakon napornog radnog dana od 18 do 20 sati mogu opustiti i na After Work Druženju, gdje ih očekuje dobra muzika i odlična ponuda vina podruma Marijanović.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.