Snimanje spota u režiji Tanovića
135

FOTO / Sanela Jenkins dovela muzičku zvijezdu Ashera Monroea u BiH

Klix.ba
Svjetska muzička zvijezda Asher Monroe Book snima spot u Bosni i Hercegovini u režiji Danisa Tanovića. Asher Monroe je odlučio spot snimiti u BiH na insistiranje Sanele Jenkins, velike humanitarke koja mnogo radi na promovisanju naše zemlje u svijetu. Snimanje spota se odvija u Kaknju.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Sa Asherom u BiH je došla lijepa ruska internet zvijezda Marina Orlova, koja će igrati glavnu ulogu u spotu. Sanela Jenkins je istakla da je jako ponosna na to što je mlada muzička zvijezda pristala snimiti spot u BiH.

"Znamo šta su prioriteti za našu zemlju i od toga nikad ne smijemo odustati. Pravda, upoznavanje svijeta sa istinom, očuvanje BiH, kao i borba za investicije i razvoj je naš put. Nama trebaju saveznici na svim poljima, politici, biznisu, kulturi", kazala je Sanela za Klix.ba i dodala:

"I na ovaj način promovišemo svoju zemlju, angažujemo našu pamet i znanje, novac ostaje u BiH, a filmski kadrovi iz naše zemlje obilaze čitav svijet. Vjerujem da će naš oskarovac, sa ostalim saradnicima, napraviti dobar posao."

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Mnogi kritičari smatraju da će Asher Book postati vodeća zvijezda i sa top-lista istisnuti i ultra popularnog Justina Biebera.

Marina Orlova je istakla da je oduševljena Sarajevom i Bosnom i Hercegovinom te da je ovo njena druga posjeta našoj zemlji.

"Prije dvije godine, kada me Sanela dovela u Sarajevo, rekla sam sebi da se moram vratiti. Osim Sarajeva ovaj put sam obišla i Centralnu Bosnu, kao i Hercegovinu. Sada sam došla kao dio ovog projekta, jer želim pozvati čitav svijet da dođe i vidi ljepote koje imate", rekla je Orlova za Klix.ba.