Nagradna igra
0

Sa Sarajevo-x.com na koncert Ede Maajke

Sarajevo-x.com
Portal Sarajevo-x.com, medijski pokrovitelj koncerta bosanskohercegovačkog repera Ede Maajke, koji će se održati 3. aprila u Slozi, poklanja 10 ulaznica svojim vjernim čitateljima.

Prošlo je dvije godine od posljednjeg solo koncerta Ede Maajke u Sarajevu. Nakon objavljivanja novog albuma 2010. godine, a tačno na deset godina od prvog proslavljenog albuma "Slušaj mater" Edo će u nedjelju 3. aprila s početkom u 20 sati održati koncert u sarajevskom klubu Cinemas/Sloga.

Deset čitatelja portala Sarajevo-x.com, koji brzo i tačno odgovore na pitanje: Kako se zove posljednji album Ede Maajke?, dobit će ulaznice za koncert najcjenjenijeg balkanskog repera.

Svoje odgovore uz lične podatke (ime i prezime i broj telefona) i naznaku "Za koncert Ede Maajke" šaljite do srijede, 30. marta, do 14 sati na [email protected], nakon čega ćemo objaviti imena sretnih dobitnika.

Karte za koncert Ede Maajke u pretprodaji koštaju 10 KM, a na dan koncerta 12 KM. Na web-stranici koncerta www.edousarajevu.com možete saznati sve informacije.