Muzika
232

S.A.R.S. i Ničim izazvan objavili spot za singl "Glupost"

Piše: M. N.
Alternativni rock bend S.A.R.S. i devetočlani sastav Ničim izazvan objavili su spot za zajednički singl "Glupost" koji je premijerno predstavljen na MTV-u.

Ovim spotom, S.A.R.S. je najavio i novi album simboličnog naziva "Poslednji album" koji će biti promoviran 15. maja na Deezeru, a na kojem će biti singl "Glupost". Singl je najavljen kao ljetni radijski hit koji ima ljubavnu tematiku.

Bend Ničim izazvan gostovat će S.A.R.S-u na zagrebačkim koncertima, 21. i 22. oktobra.

S.A.R.S je muzički sastav iz Beograda. Njihova muzika je svojevrsna kombinacija popa, rocka, reggea, hip-hopa i bluesa, te muzike sa elementima tradicionalnog srpskog folka. Osnovan je 2006. godine, te su do sada objavili pet albuma. Drugi studijski album "Perspektiva" objavljen je u ponoć 31. decembra 2010. godine. Album je mogao besplatno da se preuzme sa lokalnih-regionalnih stranica MTV-a i za tri mjeseca je postigao blizu 50 hiljada preuzimanja što je u tom trenutku bio veliki uspjeh. Pjesma koja je bila najslušanija u toj vrsti muzike je "Buđav lebac" iz 2009. godine, koja je skromni spot iz kućne videoprodukcije dobila dvije godine kasnije.

Ničim izazvan je bend koji je formiran 2011. godine. Svoj prvi CD objavili su 2014. godine pod nazivom 'ičim izazvan. Album je privukao veliku pažnju. Prvi singl "O tebi" je postao pravi hit, dospio je na prva mjesta gotovo svih top-lista u Srbiji i proglašen je za hit godine na godišnjoj listi radija B92. Koncentrisani su na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.