Muzika
0

Robbie se želi vratiti u Take That

Sarajevo-x.com
Bivši član nekada vrlo popularnog britanskog benda "Take That", Robbie Williams, nakon raspada grupe nastavio je sa uspješnom solo karijerom. Međutim, sad kad su se momci ponovo okupili i nastavili s radom, Robbie bi da im se pridruži.

Ova izjava uslijedila je nedugo nakon one u kojoj 34-godišnjak negira mogući povratak, te je javnost pomalo zbunjena. Vjerovatno je Robbie u početku bio skeptik kad su momci odlučili da se vrate na scenu.

Pjevač koji već pet godina živi u Los Angelesu, dao je da mu se istetovira simbol grupe na desnoj ruci, a, kako saznaje britanski tabloid The Sun, u srijedu navečer priznao je: "Volio bih da ponovo budem u bendu."

Williams je kupio vilu Wiltshire od 8 miliona eura u kojoj će odsjedati u toku promocije svog novog albuma naredne godine.

Britanski pjevač razgovarao je sa kolegom Garyjem Barlowom o planovima, a sinoć je na svojoj web stranici ostavio dirljivu poruku.

"Mislio sam da bih trebao iznijeti neke stvari o meni i dečkima. Susretali smo se tokom ljeta. Bilo je sjajno. Svi smo sazreli od dana kad smo se razišli. Veoma mi je drago da mogu reći kako su se razlike koje smo imali istopile. Obavili smo mnogo ozbiljnih razgovora. Sve nesuglasice su se svele na nesretne okolnosti. Uglavnom smo se smijali, baš kao u starim vremenima. Nedostajali su mi", napisao je Robbie.

"Nakon što su otišli, osjećao sam kao da mi je veliki teret pao s ramena. Postavili smo stvari na mjesto, a to je nešto što većina bendova koji se raspadnu ne uradi. Proslavio sam stavljajući 'Take That' tetovažu na desnu ruku. Ponosan sam što poznajem ove momke i što sam bio bio u grupi", istakao je bivši član grupe nastavljajući: "Oduševljen sam dečkima. U početku sam bio zabrinut. Pratio sam njihov povratak na scenu, ali su mi na svakoj fotografiji izgledali nesretno. Volio bih ponovo biti u grupi, ali imam neke vlastite nezavršene poslove."

"Take That" je prethodne sedmice prodao 432.000 primjeraka novog albuma "The Circus". Nadaju se da će do Božića ova brojka dostići milion.