Pet puta je vidio golu
0

Rihannin čistač bazena je voajer

Sarajevo-x.com
Rihanin čistač bazena pet puta ju je vidio golu,a ona sama je priznala da je često u privatnosti svog doma neodjevena, jer je na Barbadosu odakle dolazi to sasvim normalna pojava. A, na svoju golotinju često zaboravi jer 'izgubi pojam o vremenu', kako sama kaže.

Pjevačica koja se tek nedavno oporavila od skandala s golim slikama, koje su procurile početkom ove godine na internetu, u svom domu živi možda i previše opušteno.

„Da budem iskrena, mnogo sam zanosnija kad sam kod kuće, jer sam tamo uvijek gola. Na Barbadosu, odakle i dolazim, to je nešto sasvim normalno. Moj čistač bazena me je vidio već pet puta golu,“ izvještava Hollyscoop.com

Rihanna priznaje da joj je u početku bilo neugodno, jer je uvijek zaboravljala kada mu počinje radno vrijeme. Ova poznata pjevačica, u rijetkim trenucima odmora, spava do kasno te izgubi pojam o vremenu.

Čistač bazena, se očigledno bio navikao na voajersku ulogu, tako da je Rihanna, zamolila asistenticu da je upozori kad god je prisutan da pripazi na svoje zanosno tijelo.