"We Found Love"
0

VIDEO / Rihanna ima novi vrući spot i novog dečka

Sarajevo-x.com
Uvijek provokativna pjevačica Rihanna objavila je novi vrući spot za pjesmu We Found Love (Pronašli smo ljubav), a ako je vjerovati pisanju američkih medija, Rihanna je upravo zahvaljujući ovom spotu pronašla novu ljubav.

Radi se o Dudleyu O'Shaughnessyju. On se pojavljuje uz pjevačicu u novom spotu, koji je danas imao premijeru.

"Nikada nismo snimili video kao što je ovaj. Ovo je vjerovatno jedan od najozbiljnijih spotova koji sam ikada uradila. Radi se o ljubavi i o tome kako ljubav može postati poput droge....to sigurno možete shvatiti iz njega. Dobar osjećaj i opasnosti koje nosi. To je ono o čemu video govori", napisala je Rihanna na svom Twitter profilu.

Neimenovani izvor je kazao britanskom tabloidu The Sun da se strast između Rihanne i Dudleya rasplamsala čim su se upoznali.

"Poludjela je nakon što je vidjela njegove fotografije dok je bio bokser. Na snimanju je stalno tražila priliku da mu se približi ili da mu sjedne u krilo", navodi izvor.

Strastvenih scena u spotu ne nedostaje. Pjevačica s Dudleyem nježnosti razmjenjuje u autu, na krevetu i u kadi, a u jednom trenutku on na njenoj stražnjici ispisuje riječ "moja".

We Found Love još je jedan singl s nadolazećeg albuma Talk That Talk.