Od 1. augusta
0

Rezervacija ulaznica za koncert Iggyja Popa

Sarajevo-x.com
U olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu 1. oktobra održat će se koncert jedne od najvećih muzičkih zvijezda Iggyja Popa i legendarnog benda The Stooges, a iz Art Zone-a najavljuju da od sutra, 1. augusta počinje rezervacija ulaznica za ovaj događaj.

Ulaznice koštaju 35 KM za teren i 45 KM za tribine te 120 KM za V.I.P. gledaoce. Svi zainteresirani rezervacije će moći izvršiti putem web sitea www.art-zone.ba.

Rezervisane ulaznice će se moći preuzeti čim iste budu puštene u prodaju, u drugoj polovini osmog mjeseca, o čemu će javnost biti na vrijeme obavještena.

Koncertom u Sarajevu Iggy Pop će predstaviti svoj zadnji studijski album ‘’The Weirdness’’, a nastupi ovog "kuma panka" ili "spasitelja roka", kako ga još zovu, dokumentuju se, prepričavaju i kopiraju. Njegova karijera traje decenijama a zaradio je poštovanje kolega, kritičara i obožavalaca koji su lik i djelo "gospodina popa" uzdigli gotovo do nivoa kulta.

Art Zone i dalje namjerava nastaviti sa organiziranjem visokokvalitetnih događaja te BiH uvrstiti u listu neizbježnih mjesta koje će posjetiti sva velika svjetska imena tokom svojih evropskih turneja, istakla je Alma Telibečirević.