Muzika
0

Revolution party u Mostaru

Sarajevo-X
U srijedu 22. decembra, u mostarskoj diskoteci "Heineken Inn", u organizaciji asocijacije Groove life, dogodit će muzičko, plesno kulturni događaj moderne elektronske muzike pod nazivom Revolution party.

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja proslave svog prvog rođendana, dečki iz asocijacije Groove life su napokon uspjeli dobiti termin za svoju proslavu, koju su upakovali u nadolazeće prazničko raspoloženje te tako dobili neku vrstu duple proslave.

Na ovom partiju, pored lokalne podrške koju će predvoditi Romeo, MHz i Gianni, nastupit će i gosti iz susjedne Hrvatske, Vedran, Cosmo, a line-up će upotpuniti i jedna “nova djevojka”, DJ Anada.

Organizator je također obećao i video projekcije te GO-GO plesačice.

Pored partija, u Caffe-u “Iguana”, biti će upriličen i pred-party na kojemu će “vrtiti” Andrej, Ikica i Suzi, a što se tiče aftera, trebao bi se održati u Clubu Mayales.

Sponzori ovog događaja su Red Bull, Music Shop Rondo i Pizzeria Hot Spot, a medijski pokrovitelji su Dnevni list, HTV Oscar C, HTV Mostar, Studio 88, Pincom.info, Bljesak.info, Pegla, Radio Dee Jay, Sarajevo-X i gradski Internet servis Moj Grad.

Cijena ulaznice je 6 KM.