Muzika
1.1k

Rasprodan zagrebački koncert Dubioza kolektiva

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Koncert Dubioza kolektiva zakazan za subotu, 26. oktobra, u Velikoj sali Doma sportova je rasprodan, saopšteno je iz Agencije LAA, promotora zagrebačkog koncerta.

Rasprodati Dom sportova sedam dana uoči koncerta nije pošlo za rukom mnogim velikim imenima, a Dubioza je to učinila s nevjerovatnom lakoćom. Nakon koncerta u glavnom gradu Hrvatske, Dubioza će 15. novembra turneju po Hrvatskoj zaokružiti koncertom u Rijeci.

Nakon što je u rekordnom roku rasprodan cjelokupan kontingent promotivnih ulaznica, u toku je redovna prodaja ulaznica za sarajevski koncert Dubioza kolektiva zakazan za petak, 13. decembar, u KSC Skenderija.

Ulaznice za muzički spektakl godine (tribine po cijeni od 15 KM i parter po cijeni od 10 KM) prodaju se putem web-stranice Kupikartu.ba, na prodajnim mjestima Kupikartu.ba u Banjoj Luci, Tuzli, Zenici, Mostaru, Jablanici, Visokom i Bihaću te na dobro poznatim mjestima u Sarajevu, na platou Skenderije i u Bosanskom kulturom centru.

Zvanično prodajno mjesto kupikartu.ba odnedavno je i Tropik Media Shop (etaža -1, BBI Centar), gdje svi zainteresovani mogu osigurati svoje ulaznice za vodeća muzička i sportska dešavanja u zemlji.

Ulaznice za sarajevski koncert Dubioza kolektiva moguće je kupiti svaki dan poslije 17 sati i u popularnom sarajevskom klubu Opera, a karte za koncert fanovi iz Zenice mogu naći u Family Centru Ekran, gdje su za kupovinu na raspologanju tokom cijelog dana.

Među domaćim fanovima također vlada veliki interes za koncert najpopularnije bh. grupe te preporučujemo svima koji žele biti u Skenderiji 13. decembra da što prije osiguraju svoje ulaznice.