Ili ipak ne?
0

"Pussycat Dolls" pred raspadom?

Sarajevo-x.com
Glasnogovornik "Pussycat Dolls" morao je u petak negirati glasine o raspadu ove megapopularne ženske grupe, nakon što se jedna od seksi pjevačica "slomila" pred obožavateljima.

Ashley Robertson navodno se grupi fanova koji su strpljivo čekali svoje kraljice da izađu iz jednog londonskog hotela požalila rekavši da je to "posljednji put da se u Velikoj Britaniji pojavljuju kao bend, jer su odlučile ići svaka svojim putem".

U posljednje vrijeme jedna od najpoznatijih ženskih grupa na svijetu gotovo svakodnevno se bori s glasinama o raspadu, a kao razlog uvijek se spominje dominacija Nicole Scherzinger, djevojke zvijezde Formule 1 Lewisa Hamiltona.

Međutim, glasnogovornik seksi petorke britanskim medijima je odmah objasnio kako nema riječi o raspadu grupe: "Djevojke su još uvijek zajedno. Trenutno se nalaze u Bejrutu gdje imaju koncert."

Nastup u Libanu posljednji je koncert u okviru devet mjeseci duge svjetske turneje "Doll Domination".

Druga članica grupe Kimberly Wyatt na svom profilu na Twitteru napisala je kako je optimistična glede njihove budućnosti, iako je početkom ovog mjeseca pjevačica priznala da su postojale tenzije zbog Nicoleine dominante uloge u bendu.