Muzika
285

Prodaja ulaznica za koncert grupe S.A.R.S. počinje 8. aprila

Klix.ba
Prodaja ulaznica za koncert beogradske grupe S.A.R.S, koji će biti održan 5. juna u dvorani Mirza Delibašić u sarajevskoj Skenderiji, počinje u srijedu, 8. aprila.

Promotivna cijena ograničenog broja ulaznica je 10 KM, karte su u pretprodaji 12 KM, a na dan koncerta 15 KM. Karte za Fan pit u pretprodaji koštaju 15 KM, a na dan koncerta 20 KM.

Ulaznice će se moći nabaviti na platou Skenderija, biletarnici BKC-a, te putem portala kupikartu.ba.

Podsjećamo da je za posljednji nastup S.A.R.S.-a, koji je održan krajem prošle godine u sarajevskom Domu mladih vladalo nezapamćeno interesovanje. Tome u prilog ide i činjenica da su karte u ruke fanova dospijevale brzinom svjetlosti te da je pronaći ulaznicu, i to danima prije koncerta, bilo ravno čudu. Tada su S.A.R.S.-ovci vjernim fanovima dali obećanje da će naredni koncert održati u većoj dvorani.

Njihovo obećanje se ispunjava, a pored snažne energije i dobrog raspoloženja koje zarazno šire na sve nas, popularni beogradski bend S.A.R.S. ovog puta donosi nam još nešto: peti studijski album pod naslovom "Proleće", objavljen 8. marta, saopćeno je iz Sarajevodiska.