Muzika
0

Pridruži se Exit tribeu i steknite brojne pogodnosti

Sarajevo-x.com
Exit Festival ove godine predstavlja novine u okviru Exit tribea, programa koji okuplja hiljade najvjernijih fanova festivala, prepoznajući i vrednujući njihovu nevjerovatnu podršku i ohrabrujući nove članove da se već od danas registruju i steknu brojne pogodnosti u 2013. godini.

Do srijede, 15. februara, će trajati i posebna akcija za Exit tribe u regionu, u okviru koje svi koji su prethodnih godina kupovali ulaznice za Exit, uz cijenu ulaznice od 98 KM, dobijaju besplatan prijevoz i smeštaj u kampu. Exit tribe ove godine svim svojim članovima priprema posebne beneficije i brojna iznenađenja na festivalu. Promotivna cijena četverodnevne ulaznice za festival do 15. februara će biti 98 KM, dok će redovna cijena biti 118 KM, a cijena boravka u kampu 50 KM.

Kroz Exit tribe, Exit festival razvija značajan projekt koji će uz brojne pogodnosti, zanimljive materijale i poklone značiti mnogo više od jednostavne ponude ulaznica za festival po najpovoljnijim cijenama.

"Već smo ostvarili saradnju sa mnogobrojnim prijateljima festivala s ciljem da Exit svrstamo u najbolje evropske manifestacije. Ovo je samo početak. U budućnosti ćemo nastojati da, zajedno sa partnerima i sponzorima, pružimo članovima Exit tribea zaista posebno i uzbudljivo iskustvo", rekao je Bojan Bošković, generalni menadžer Exit festivala.

Šta dobijaju članovi Exit tribea 2012

Najjeftinije ulaznice za festival sa popustom do 60 posto Mogućnost korištenja VIP ulaza na festivalu Piće dobrodošlice na festivalu Paket dobrodošlice

Pristup VIP baru na festivalu Vodič kroz Novi Sad, koji će sadržavati informacije o popustima i interesantnim mjestima Promotivne ponude za festival, putovanja i popuste

Svi koji su u promotivnoj Tribe akciji kupili ulaznicu za Exit festival 2012. postat će automatski i članovi Exit tribea i uživati u navedenim pogodnostima. Oni koji žele da se pridruže tribeu za 2013. godinu sve informacije o načinu učlanjivanja mogu pronaći već od danas na www.exitfest.org/tribe.

Kao jedan od najboljih muzičkih festivala u Evropi, Exit će nastaviti da se zalaže za podršku hiljada lojalnih članova Exit tribea.

Exit festival ove godine održat će se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i kao i svake godine ugostit će oko 200 000 posjetilaca iz cijelog svijeta. Svoj nastup na ovogodišnjem Exit festivalu do sada su potvrdili legendarni New Order, rokenrol atrakcija Wolfmother, sjajni Gossip, world music senzacija Buraka Som Sistema, a Dance Arena ugostit će čuvenu etiketu Cadenza Records.

Za sve ostale informacije o Exit festivalu posjetite www.exitfest.org.