Muzika
16

Prekrasna rock balada Parnog valjka "Za malo nježnosti" dobila spot

Klix.ba
Parni valjak, jedan od najboljih rock bendova na ovim prostorima, koji je nedavno objavio prekrasnu rock baladu "Za malo nježnosti", snimio je i spot u režiji poznatog reditelja Darka Drinovca.

Reditelj je u spotu uspio dočarati atmosferu ove generacijske pjesme izmjenjujući kadrove hotelske sobe snimljene Husovim mobitelom na posljednjoj turneji benda s kadrovima Parnog valjka i mladog benda koji utjelovljuje sreću, bezbrižnost i neopterećenost.

Spot je jučer premijerno predstavljen u dvorani Muller zagrebačkog Kina Europe, a osim samog spota, bend je najavio i koncert u pulskoj Areni 12. avgusta kao veliko finale 40. godišnjice benda koja je započela prošle godine u Hrvatskoj i regiji.

"Jako smo sretni i ponosni što ćemo nastupiti u pulskoj Areni u kojoj ćemo se predstaviti u akustičnom i u električnom izdanju", rekao je Hus.

Osim toga bend se osvrnuo i na koncert "The Ultimate Collection - Live" koji će se održati u četvrtak, 19.5. u Tvornici kulture, a na kojem će uz Parni valjak nastupiti i Yu grupa, Neno Belan & Fiumens i Opća opasnost.

"Velika nam je čast opet nastupati s bendom Yu grupa s kojima smo kao mladi bend nastupali na 5. godišnjicu njihovog djelovanja. Svi ovi bendovi napravit će sjajnu atmosferu na koncertu "The Ultimate Collection - Live", zaključio je Hus.