Muzika
0

Predstavljen prvi spot mladog Vedrana Tomičića

Sarajevo-x.com
Foto: Jasenko Korjenić
Foto: Jasenko Korjenić
U popularnom kakanjskom kafeu "Enjoy“ sinoć je predstavljen prvi video spot pod nazivom "Još se bojim usana“ kakanjskog muzičara Vedrana Tomičića.

Spot je rađen u produkciji nezavisne televizije IC Kakanj i prema Vedranovim riječima, spot je urađen na visokom nivou i uz visok kvalitet i angažman kompletnog tima.

"Spot je završen u maju mjesecu, ali igrom slučaja sponzore smo čekali par mjeseci. Veliko interesovanje za promociju spota iskazao je načelnik opštine Kakanj, Mensur Jašarspahić - Suri, koji nam je, uz mnogobrojne prijatelje i poznanike, puno pomogao," izjavio je mladi pjevač te dodao: "Velika hvala i direktoru nezavisne televizije IC Kakanj - Almedinu Traki koji je mnogo uložio u ovaj projekat i od samog početka vjerovao u mene. Muziku, tekst, aranžman kao i sam scenario za spot sam radio ja, te mi je drago što je promocija prošla na visokom nivou uz podršku mnogih prijatelja.“

Vedran ubrzo planira spot proslijediti vodećim bh. televizijskim kućama s kojima je već stupio u kontakt.

Pogledajte spot za pjesmu "Još se bojim usana" mladog Kakanjca koji se od malih nogu bavi muzikom, svira nekoliko instrumenata, komponuje i aranžira.