Muzika
0

Predstavljamo PEPSI Club F1 u Trogiru

Klix.ba
PEPSI Club F1 Trogir
PEPSI Club F1 Trogir
PEPSI Club F1 u Trogiru ovoga ljeta biće vjerojatno nezaobilazna destinacija za ljubitelje elektronske muzike.

Nakon dugih priprema i predpartya Pepsi klub F1 iz Trogira ovog će ljeta zasigurno biti nezaobilazna destinacija za ljubitelje moderne elektronske muzike.

Promotori kluba su pripremili 12 stranih gostovanja i 2-3 službena after hour partya a sve u suradnji sa njemačkom booking agencijom Nitebeat Events Freiburg i Omegaritmom iz Solina. Party program u ovom kultnom klubu moći će se prepoznati pod imenom Exotic Summer 2003.

Predsezonski party bit će 14. 06. kada gostuje Mijk Van Dijk iz Njemačke. Oko tog datuma po Dalmaciji će se pojaviti i besplatni bookleti na 20-tak stranica u 60 000 primjeraka sa kompletnim informacijama vezanim za klub i događanja ovog ljeta u njemu.

Ljetna sezona starta 28.06. kada klub slavi 5 godina postojanja te će se tom prigodom otvoriti oba floora i ljetna terasa. Na techno flooru nastupit će najiščekivaniji techno DJ na ovim prostorima, Ben Sims iz Londona, te Mark Williams također iz Londona, a za electro-techhouse floor bit će zadužene domaće snage. Osim DJ-a dodatne atrakcije bit će fire performance, live percussion, video animacije...

Kompletan program ljetnih događanja objavićemo u narednih 15 dana.

www.clubf1trogir.com