Još jedan singl s novog albuma
0

VIDEO / Poslušajte Kaliopin "Melem"

Klix.ba
Makedonska muzička diva Kaliopi objavila je još jedan singl s albuma "Melem", čija promocija je najavljena za februar 2013. godine.

Riječ je o pjesmi "Melem", koja je premijeru imala jučer na Kaliopinim službenim kanalima Facebook, YouTube i Twitter. I ovaj singl, kao i cijeli album, djelo je Romea Grilla, koji je autor muzike, teksta i aranžmana, dok je režija videospota ponovo povjerena Aleksandru Ristovskom Princeu.

Prije sedam dana je muzički tandem u M1 studiju MRT u Skoplju završio snimanje posljednjih pjesama sa Kaliopinog albuma.

"Presretni smo. Završili smo snimanje albuma i prezadovoljni smo snimljenim materijalom. Svakako, sada Romea očekuje još posla u njegovom studiju u Bazelu, kao i u Minhenu, gde će se raditi mastering albuma. Iskreno se nadamo da ćete uživati u našem i vašem 'Melemu'. Jedva čekam da čujete cijeli album, jer je pravi melem za dušu", izjavila je Kaliopi.

I Grill je izrazio zadovoljstvo urađenim poslom.

"Kada smo završili posljednju pjesmu s albuma osjetili smo i određenu dozu tuge, zato što je s njom završio i jedan proces u kojem smo uživali svi u studiju. Tu svakako moram da pomenem i Georgija Hristovskog i Darka Ilievskog, naše najbliže saradnike u M1 studiju u Skoplju", rekao je Grill, saopćeno je iz Hayat Produkcije.