Koncert Dine Merlina
0

Posljednje količine ulaznica za Koševo

Sarajevo-x.com
Danas će u prodaju biti pušten zadnji kontigent karata za koncert Dine Merlina 19. jula na stadionu Koševo po cijeni od 10 KM, koje će vrijediti za teren stadiona, te za južnu i sjevernu tribinu. Nakon što se rasproda ova količina, na raspolaganju će biti još samo ulaznice od 20 KM za zapadnu tribinu.

Iz menadžmenta Dine Merlina poručuju da svi koji žele doći na koncert, svoje ulaznice nabave što prije. Prodaja se vrši u svim poslovnicama Centrotransa širom BiH, na štandovima u ulici Ferhadija i na platou Skenderija, te u CD Shopu Magaza u ulici Veliki Ćurčiluk, na čijoj se e-mail adresi [email protected] može izvršiti i rezervacija VIP Backstage ulaznica.

Internet prodaja se vrši putem agencije Ticketline, na adresama www.ticketline.hr odnosno www.ticketline.co.yu

Dinamika prodaje karata za koncert kojim započinje turneja “Ispočetka” ukazuje da je interes javnosti čak i veći nego što je vladao za koševsku premijeru prethodnog albuma Dine Merlina “Burek”, održanu prije četiri godine, kada je stadion Koševo, uprkos kiši, bio pun.

Plakati u bojama semafora koji odbrojavaju vrijeme preostalo do velikog događaja, preko vikenda su “postali žuti”, što znači da se ušlo u posljednju sedmicu.

Za praćenje koncerta na Koševu akreditirano je preko 200 novinara, ne samo iz BiH, već i iz susjednih zemalja. Konvoji opreme iz Austrije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske već su na putu prema Sarajevu. Binu će krasiti najveći LED ekran ikada postavljen u našoj zemlji, čija će površina biti veća od 200 kvadratnih metara.