Muzika
88

Posljednja noć Konzum 5. Sarajevo Beer Festivala uz Sassju, Psihomodo Pop i Kultur Shock

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Sve je spremno za spektakularan kraj trodnevne zabave koju, već 5 godina zaredom, Sarajevu i BiH poklanja Sarajevo Beer Festival.

Nakon šest odličnih nastupa domaćih i bendova iz regije, Sarajevo Beer Festival ulazi u završnu noć sa još tri sjajna koncerta. Već od 21 sat publika će uživati uz Sassju, a potom slijedi legendarni Psihomodo Pop i dugo isčekivani Kultur Shock.

Publici će se večeras predstaviti još jedan domaći demo bend, sarajevski "Stonesleeperi", i to od 20 sati. Festivalski šatori su spremni da i ove noći priušte posjetiocima zabavna takmičenja i nagradne igre, uz bogatu pivarsku ponudu.

Koristeći snagu brenda Sarajevo Beer Festivala i uticaj na veliki broj mladih ljudi koji posjećuju ovu popularnu trodnevnu manifestaciju, Ministarstvo unutrašnjih poslova KS, uspješno provodi kampanju podizanja svijesti o važnosti odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Tako se, sinoć, festivalskoj publici obratio i portparol MUP-a KS, gospodin Irfan Nefić, koji je, uz želju da se publika odlično zabavi, poručio "Ne vozi ako si pio", apelirajući na odgovorno ponašanje, i važnost poštivanja zakona.

Podsjećamo da je ulaz na Festival besplatan do 18 sati, a koncerti će trajati do 2 sata iza ponoći.