Koncert u DFK
4

Poklanjamo ulaznice za nastup Atheist Rapa u Banjoj Luci

Klix.ba
Poznati novosadski punk-rock band Atheist Rap večeras gostuje u banjalučkom DFK klubu, a portal Klix.ba svojim vjernim čitateljima poklanja tri ulaznice za ovaj koncert.

Sve što je potrebno je da danas do 14 sati pošaljete e-mail sa svojim ličnim podacima i brojem telefona na adresu [email protected] sa naznakom "za koncert Atheist Rapa".

Troje čitatelja, izvučenih metodom slučajnog odabira, dobit će po jednu besplatnu ulaznicu, koja u prodaji košta pet KM. Imena dobitnika objavit ćemo tokom dana.

Band Atheist Rap postaje poznat 1993. godine kada objavljivanje debi album "Maori i crni Gonzales" sa kojeg su se izdvojili hitovi "Wartburg limuzina" i "Blue Trabant".

Ovaj novosadski sastav izuzetno je cijenjen u regionu, što potvrđuju posjećene nastupe širom zemalja bivše Jugoslavije.

Grupa Atheist Rap je početkom aprila na svojoj zvaničnoj internet stranici saopštila kako je odlučili da na predstojećim predsedničkim izborima u vrh političke elite lansira svog kandidata.

"Saša 021 ima sve kvalitete koji drugima ne manjkaju. Iza sebe ima impozantnu prošlost, a njega i narod čeka nevidjena budućnost. 'Mene za Budžu' je pjesma kojom naš predsednički kandidat zvanično počinje svoju kampanju", saopšteno je na zvaničnoj internet stranici popularnog novosadskog banda.

Dobitnici su Dragana Petrušić, Aleksandar Šukalo i Mirza Novokmet.