Muzika
212

Pogledajte teaser nove pjesme Nermina Puškara "Kad u ovu ljubav sumnjam"

Piše: S. H.
Bh. kantautor Nermin Puškar koji živi i radi u Sloveniji promoviše novu pjesmu "Kad u ovu ljubav sumnjam", za koju je nedavno snimio i spot. Premijerno na portalu Klix.ba poslušajte teaser nove pjesme, a u ponedjeljak i zvaničnu premijeru.

Nermin Puškar vrijedno radi, konstantno svira, komponuje za druge, ali nađe vremena i za sebe. Tako u 2016. godini možemo očekivati nekoliko novih pjesama ovog kantautora.

Radi se o novom singlu pod nazivom "Kad u ovu ljubav sumnjam". Autor muzike i teksta je Nermin Puškar, koji je zajedno sa Mahirom Sarihodžićem uradio i aranžman. Produkciju potpisuje provjereni tim "Long play" na čelu sa Mahirom Sarihodžićem. Spot je režirao Perica Rai, a direktor kamere je Vladan Janković.

Spot ćete premijerno moći pogledati na portalu Klix.ba u ponedjeljak u 13 sati, a radijska premijera bit će upriličena na radiju Antena i RSG, također u ponedjeljak u isto vrijeme.

U pjesmi gostuju vrhunski muzičari, Dado Marinković na bubnju i Jani Hace na bas gitari. Video je radila ekipa Mediaspot produkcije iz Ljubljane. U spotu se pojavljuje i poznata slovenska glumica i voditeljica Ula Furlan.