Muzika
76

VIDEO / Pogledajte premijeru spota Danijele Martinović za pjesmu "Raspašoj"

Klix.ba
Splitska pjevačica Danijela Martinović snimila je spot za pjesmu "Raspašoj", koja je privukla veliki interes medija i javnosti te postala hit.

Danijela je nedavno u Splitu okupila provjerenu kreativnu ekipu GITAKTV-a, koja je autor i njenog prethodnog spota za pjesmu "Brodolom". U spotu se pojavljuje Zlatan Zuhrić Zuhra.

"Zuhru obožavam i planiram s njim snimiti 'trilogiju'. Kad već mogu 'Gospodari prstenova' i 'Praskozorje', onda ćemo napraviti i mi", rekla je Danijela i dodala da će sa Zuhrom snimati sve svoje spotove do kraja života.

"Iako smo radili punih 13 sati, ekipa je bila toliko fenomenalna da je snimanje prošlo u jednom dahu. Jedva čekam premijeru", rekla je Martinović.

Radnja spota odvija se u liftu u kojem se spletom okolnosti susreću Danijela i Zuhra. Zuhra je krenuo u posjetu svojoj djevojci te u ruci nosi cvijeće i poklon. Međutim, lift se počinje pretvarati u disko klub i puniti različitim osobama. Što se u tom liftu događa između Danijele i Zuhre, da li će Zuhra odoljeti Danijelinom šarmu u zavodničkoj atmosferi malenog lifta i doći do sprata na kojem živi njegova djevojka, i ako da, u kakvom stanju, pogledajte u spotu.