Muzika
22

Pogledajte novi cover energičnog The Babe Barbarella ESFF-a o Marilyn Monroe

Klix.ba
Bihaćki bend The Babe Barbarella ESFF snimili su novi cover za pjesmu Pharrella Williamsa "Marilyn Monroe".

Rasplesana muzička četvorka ponovo je svoj talent posvetila plavušama. Glavna zvijezda novog videa je najpoznatija plavuša svih vremena - Marilyn Monroe. Momci, kao i uvijek, oduševljavaju svojom originalnošću, pozitivnom energijom te muzičkim talentom.

Ovaj bend, kojeg čine Zulfikar Zosko Handukić, Ervin Duratović, Dinko Abdić, Adnan Suljanović i Delijan Malkoč, nudi dobru zabavu, poziva na ples i obećava sjajan provod kombinirajući različite muzičke žanrove.

"U prošlom coveru za pjesmu 100 % (koju izvodi još jedan fenomenalna plavokosa Roisin Murphy iz banda Moloko) bili smo u sivilu, pomračenju uma i destrukciji. Ovaj put sve pršti od boja, dobrog raspoloženja i ludih plesnih koraka. Sjajna kombinacija vintage i modernog, crno-bijelog i šarenog, opuštenog i otmjenog... Sve ono na šta ste navikli kod Babe Barbarellasa i uvijek i malo više od toga. Neodoljivo, intrigantno i nadasve vrlo zabavno. Da ponovo smo tu i spremni smo da vas uzmemo u svoje ruke i poljubimo vas sa našim novim coverom Pharellove Marilyn Monroe ... ", poručili su momci iz benda.

Više informacija o radu The Babe Barbarella ESFF-a potražite na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.