Muzika
22

Pogledajte Frenkiejev duhoviti spot za pjesmu "Dinamit"

Klix.ba
Bh. reper Frenkie predstavio je spot za pjesmu "Dinamit" u okviru emisije MTV Premijera. Istovremeno i popularni Gibonni predstavio je svoju pjesmu "Hey Crow".

Frenkie je predstavio duhoviti videospot za pesmu "Dinamit" sa aktuelnog albuma "Troyanac", kojim najavljuje veselo funky leto.

Opuštena atmosfera pesme okupila je nekoliko najbližih Frenkijevih prijatelja u Tuzli gde su, kroz zabavu, napravili simpatičan ljetni videohit. Spot je realizovala ekipa Novagenus, s kojom je Frenkie sarađivao i na spotovima za pjesme "Gori" i "Situacije", također sa albuma "Troyanac".

"Odlučio sam se za pjesmu "Dinamit" jer se radi o jednoj od meni dražih pesama s albuma i mislim da je idealna za ljeto, sunce, kupanje, ali i festivale koji slijede", kazao je Frenkie za MTV Adria.

I jedan od omiljenih i najcjenjenijih kantautora na ovim prostorima - Gibonni spremio je iznenađenje za svoje mnogobrojne fanove. Snimio je spot za pjesmu "Hey Crow", kojom najavljuje svoj dugo iščekivani album "20th Century Man".

Gibonni je album "20th Century Man" snimao tokom prošle godine u londonskom studiju Abbey Road, a riječ je o njegovom prvom albumu na engleskom jeziku, namenjenom evropskom tržištu.