Koncerti Dubioze i Hladnog piva
0

Počinje prodaja karata za "Tuborg Green Spot"

Sarajevo-x.com
Od ponedeljka počinje emitovanje novog spota za singl "Fotoaparat" benda Hladno pivo koji će premijeru doživjeti na regionalnom MTV-u. Spot je producirala ekipa "Pilot studija" koja je radila i spot za prvi singl "Svijet glamura" sa istoimenog novog albuma.
Koncertnu promociju novog albuma sarajevska publika će moći čuti na festivalu "Tuborg Green Spot" koji će se održati 30. septembra i 1. oktobra na parkingu ispred dvorane Zetra. Na ovoj lokaciji će biti postavljen veliki festivalski Tuborg šator koji prima oko 2500 ljudi tako da publika i organizatori ne moraju strahovati od evntualnog nevremena.

Koncert počinje u 20 sati i trajat će do 24 sata.

Prodaja karata pocinje danas (četvrtak) i mogu se nabaviti preko portala www.kupikartu.ba i kod uličnih distributera na lokacijama na Skenderiji i ispred tržnice Markale. Cijene karata su 15 KM za pojedinačne i 20 KM za komplet karata za oba dana.

Na festivalu "Tuborg Green Spot" osim Dubioze kolektiv i Hladnog piva, kao predgrupe nastupiće jos četiri benda : Bily Andol i Uncle Sam Decided iz Sarajeva, Čovek bez sluha iz Kragujevca i Lude žene iz Užica.