Muzika
0

Počela prodaja ulaznica za Mostar Summer Fest

Klix.ba
Nakon što je lani Mostar Summer Fest rasplesao cijelu regiju, jasno je bilo da će interes za Festivalom ove godine biti još veći.
Tako su se mnogi, već nakon objave datuma Festivala, 27. i 28.6., predbilježili za festivalsku ulaznicu, a danas su organizatori objavili gdje su ulaznice dostupne i po kojim cijenama.

"Ulaznice smo pustili u pretprodaju, tako da već od danas možete kupiti jednodnevnu ili festivalsku ulaznicu za Mostar Summer Fest. Festivalska ulaznica koja omogućuje ulazak na obe večeri Festivala, će u pretprodaji do 25.6.2014. biti dostupna po cijeni od 20 KM, a nakon 25.6.2014. ćete je moći kupiti po cijeni od 25 KM. Također, postoji opcija i kupovine jednodnevne ulaznice koja omogućuje ulazak na jednu večer Festivala i takva ulaznica je dostupna po cijeni od 15 KM", objavili su organizatori Festivala.

Također naglašavaju da će vrata Festivala oba dana biti otvorena već od 18:00 sati gdje su za sve posjetitelje pripremili interaktivnu Chill out zonu u kojoj ćete moći popiti pivo u relaksirajućem lazy bagu, zaigrati zanimljivu igru i mnogo toga što će nam tek otkriti putem službene stranice Festivala na www.mostarsummerfest.com (molimo staviti link na stranicu) i društvene mreže Facebook gdje ćete njihovu fan stranicu pronaći pod imenom "Mostar Summer Fest".

Sigurni smo da i vi već želite kupiti svoju kartu, a to možete učiniti na sljedećim mjestima: Mostar: Caffe Bar Caffe Publika i Info pult Mepas Mall centra Čapljina: Caffe bar Hennesy LjubuškiI: Caffe Galerija Kerametal Čitluk: Caffe Evergreen Široki Brijeg: Caffe Big Ben

Podsjetimo, na Mostar Summer Festu nastupaju: 27.6.2014., petak: Nešto između (BiH), Marčelo i Iskaz (SRB), Brkovi (HRV) i Bajaga i Instruktori (SRB) 28.6.2014., subota: Predgrađe (BiH), Jinx (HRV), Edo Maajka (BiH) i Partibrejkers (SRB).