Muzika
4

Pjesma "Beskućnik" benda Ničim izazvan i Darka Rundeka dobila spot

Klix.ba
Pjesma "Beskućnik" koju su snimili bend Ničim izazvan i Darko Rundek, a koja se nalazi na njihovom nedavno objavljenom drugom studijskom albumu pod nazivom "Odlaziš?", od danas ima i videopodršku.

"Priča o uspješnom, modernom, a ipak nesretnom čovjeku je konačno dobila i svoj video. Sjajno smo se zabavili na snimanju, a spot je sniman na više lokacija u Beogradu uz pomoć naših drugara iz BIM produkcije i GoProShopa Manhattan", izjavili su članovi benda Ničim Izazvan.

Tokom zajedničkih nastupa benda i Darkovog Cargo trija na nekoliko ljetnjih festivala dogovorena je ova vrlo zanimljiva saradnja do koje je moralo doći.

"Rad sa tako velikim imenom i velikanom umjetnosti na našim prostorima je ogromno iskustvo i još veća čast", kažu članovi benda i dodaju: "Darkov glas i pjevanje su oplemenili pjesmu. Iako smo mi od samog nastanka pjesme i planirali Darkovo učešće u njoj, ipak bi se moglo bi se reći da je pjesma ispala i bolja nego što smo očekivali".

Album "Odlaziš?" u izdanju Lampshade Media, čini jedanaest pjesama od kojih su četiri već plasirane kao singlovi. S obzirom da su pjesme sa drugog albuma nastajale u istom periodu kada i pjesme sa prvog, stil je ostao nepromijenjen.