Muzika
0

Pijte Smirnoff i osvojite ulaznice za Madonnin koncert u Milanu

Klix.ba
U čast Madonninom 12-om studijskom albumu “MDNA” i početku njene svjetske turneje za 2012.godinu, Smirnoff predstavlja novo VIP Limited Edition pakiranje nudeći mogućnost fanovima doživjeti Madonnu kao nikada prije.

Želite uživati u Madonninom performansu koji oduzima dah uživo?

BiH Smirnoff organizira nagradnu igru kroz koju fanovi širom BiH imaju mogućnost osvojiti dvije "all inclusive" ulaznice za kocert kraljice popa na San Siro stadionu u Milanu (Italija) 14. juna. Dovoljno je da posjetitu vama najbližu Smirnoff promociju na kojoj ćete uz svaki naručeni Smirnoff dobiti i nagradni kupon, popuniti ga osobnim podacima te pričekati izvlačenja dobitnika na samoj promociji.

U nagradnoj igri možete učestvovati i kupovinom Smirnoff 0,70L Limited Edition pakiranja u Mercator centrima širom BiH, potrebno je da registrirate VIP code sa unutrašnjosti pakiranja na Facebook stranici BIHSmirnoff i učestvujete u izvlačenju.

U nagradno izvlačenje ulaze svi registrani codovi u period od 01.05. do 31.05. Internetska aplikacija će zatim nasumično odabrati pobjednike koji osvajaju 2 VIP paket aranžmana koji podrazumjeva dvije VIP karte za koncert, uz osigran prijevoz i smejštaj.

Dođite na veliku Smirnoff promociju u clubu Cinemas Sloga u Sarajevu 24.05., gdje vas osim dobre zabave uz DJ Fedju Knajdla i Gonzo bend čeka i 8 karata za Madonnin koncert u Milanu.

Više informacija o nagradnoj igri kao i popis lokacija i datume ostalih promocija pogledajte na Facebook stranici http://www.facebook.com/BiHSmirnoff.

Konzumirajte alkohol odgovorno.